Ontdek yoga in onze intieme studio. De lessen zijn toegankelijk voor alle niveaus. Er is tijdens onze kleinschalige groepslessen genoeg tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht. Werk aan je flexibiliteit, kracht en ontspanning.

De Gustav Yoga studio is de perfecte plek om stress en blessures te verminderen. Yoga verbindt lichaam, ademhaling en beweging. Kies uit 2 verschillende lessen: Strong & Stretch (Ashtanga) of Core & Flex (Vinyasa Flow)

 Leave the studio fuelled up!

Strong & Stretch

Deze les is geïnspireerd op Ashtanga yoga. Een dynamische en energieke full body workout. Uitdagende poses leggen focus op de diverse spiergroepen. Je ademhaling leidt je door de diverse poses die gebaseerd zijn op de Ashtanga Primary Series. Als je van het volgen van deze les een gewoonte maakt zul je merken dat je beter kunt focussen in het hier en nu. Het helpt je zelfvertrouwen te vergroten en je lichaam wordt sterker en flexibeler. Deze intense yogales verbetert de conditie van je lichaam en geest!

Core & Flex

Deze yoga les is geïnspireerd op Vinyasa flow en zorgt ervoor dat je de studio vol energie verlaat. Je zult een mix ervaren van traditionele Vinyasa elementen als werken met je ademhaling, zonnegroeten, staande houdingen en je werkt aan een sterke core. Werk aan flexibiliteit, kracht en je zult merken dat je lichaam spanning loslaat. De houdingen volgen in snel tempo waarbij je gebruik maakt van het ritme van je ademhaling. De perfecte les die je klaar maakt voor de uitdagingen van het dagelijkse leven!