Roeien voorziet van een ongeëvenaarde cardio training. Onze dynamische studio leent zich perfect voor interactieve work-outs van hoge kwaliteit. Het is veel meer dan roeien alleen. Afwisselende intervallen op de roeimachines leveren een work-out met vierdubbel effect: hoge intensiteit zweten, lage impact op je energie, hoge vetverbranding, full body resultaten.

De TechnoGym Skillrow machines gebruiken lucht om dynamische weerstand te bieden. Gustav is de eerste gym in Nederland die deze lessen introduceert in samenwerking met Technogym. Voormalig Olympisch roeiers Tycho en Vincent Muda begeleiden deze lessen. Ze zijn toegankelijk voor alle niveaus.

High Intensity, High Burn-Impact, Total Body.

Rowing

De ultieme Total Body cardio fix, bestaande uit 60 minuten heart pounding cardio met een serieuze uitdaging voor je core. We leren je de basis van het roeien, gecombineerd met intense interval training. Deze les richt zich op de benen, core en armen. It makes you sexy as hell – en een betere roeier! Verwacht vele meters te overbruggen en vele calorieën te verbranden.