Personal Training

Bij Gustav Gym in Amsterdam Zuid op de Zuidas draait het om u. Het resultaat is wat telt. Het resultaat én de professionaliteit waar vanaf de intake assessments naar toe wordt gewerkt. Of het nu gaat om afvallen, conditieverbetering of spiermassa opbouwen; uw training – en voedingsprogramma worden samengesteld aan de hand van uw doelen. Dit traject moet slagen! Daarom zoeken wij een balans tussen efficiëntie en leefbaarheid.

Op basis van uw op maat gemaakte plan helpen onze personal trainers u een gezonde en vooral bewuste lifestyle te hanteren in uw dagelijks leven. Daarin zullen sommige oude gewoontes moeten worden doorbroken om een gewenste verandering te realiseren. Daarin is het onze missie om de maximale potentie uit hun fysiek en mentale weerbaarheid te benutten. Wij streven naar een langdurige en houdbare verbetering van uw lifestyle.

ADRES

George Gershwinlaan 520
1082 MT, Amsterdam
The Netherlands

020 – 22 37 449
info@gustavgym.com

OPENINGSTIJDEN

Wij  zijn geopend op:

  • Maandag t/m  Donderdag 07:00 – 23:00
  • Vrijdag 07:00 – 21:30
  • Zaterdag / Zondag 09:00 – 17:00

GUSTAV PHYSIO

Blijf langer, pijnvrij sporten. Niet alleen voor het behandelen van klachten, maar ook voor het voorkomen ervan. Wacht niet en maak een afspraak bij onze fysiotherapeut.