Groepslessen

GROEPSLESSEN

Bij onze small group classes ligt de focus op het leveren van de beste workout experience. Bij ons géén overvolle groepszalen maar kwalitatief hoogstaande classes met een persoonlijke twist. Kies voor kickbokslessen, high intensity interval training of voor verschillende vormen van yoga.

lessen-boxing
BOXING

Ervaar de kwaliteit van onze bokslessen! Gustav Gym biedt technieklessen (voor elk niveau) en verschillende kickbokslessen lessen. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

lessen-hiit
HIIT

In 30 minuten alles geven wat u heeft, dat is HIIT Bij Gustav Gym. Een korte intense workout die bestaat uit cardio en kracht oefeningen. Een perfecte start of afsluiter van uw dag.

lessen-yoga2
YOGA

In onze intieme yogazaal voor kleine groepen is er genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht. Werk aan flexibiliteit, kracht en ontspanning. Kies tussen Vinyasa Flow, Ashtanga Flow of Yin Yoga om stress klachten en blessures te verminderen.

DAGPAS AANVRAGEN!

Ben jij opzoek naar een nieuwe gym en zou je graag een keer en vrijblijvend onze faciliteiten uitproberen bij Gustav Gym? Vraag dan nu een dagpas aan en wij ontvangen je graag! Wij geven je een rondleiding en beantwoorden al je vragen. Vul het formulier in en wij nemen spoedig contact met je op.

Onze dagpas kost €20,-  Besluit  je om daarna lid te worden dan verrekenen we dit met je lidmaatschap.

ADRES

George Gershwinlaan 520
1082 MT, Amsterdam
The Netherlands

020 – 22 37 449
info@gustavgym.com

OPENINGSTIJDEN

Wij  zijn geopend op:

  • Maandag t/m  Donderdag 07:00 – 23:00
  • Vrijdag 07:00 – 21:30
  • Zaterdag / Zondag 09:00 – 17:00

GUSTAV PHYSIO

Blijf langer, pijnvrij sporten. Niet alleen voor het behandelen van klachten, maar ook voor het voorkomen ervan. Wacht niet en maak een afspraak bij onze fysiotherapeut.