GET BACK TO WORK!

GET BACK TO WORK DEAL

Onbeperkt sporten, een persoonlijke intake met een van onze personal trainers en onbeperkt gebruik van alle faciliteiten voor slechts €69,- p/m!

Persoonlijk Trainingsschema
Wij bepalen uw trainingsschema aan de hand van een persoonlijke intake. Tijdens deze intake van 20 minuten gaan we kijken naar wat uw doelen en behoeften zijn. Mocht u hulp nodig hebben met de oefeningen, dan is er altijd een trainer in de buurt om te helpen.

Onbeperkt groepslessen
Groepslessen met een persoonlijke twist bij onze kwalitatief hoogstaande groepslessen, voor maximaal 12 personen per les. Kies voor kickbokslessen, high intensity interval training of voor Vinyasa en Ashtanga Yoga. Bekijk hier het rooster.

Extra voedingsadvies voor slecht €85,-
Ook beschikken wij over een lifestyle coach die mee kan kijken naar je gebruikelijke inname. Aan de hand van uw opgestelde doelen en trainingsschema, wordt er gekeken wat er op gebied van voeding kan helpen om het gewenste effect te bereiken. Denk aan: Spiermassa opbouwen of juist kilo’s afvallen. Zo wordt u zich bewust van uw dagelijkse voeding en leert u meer over de invloed die voeding heeft op de gestelde doelen.

 

Wordt nu Gustav Gym member voor €69,- p/m.