Bedrijfsfitness

BEDRIJFSFITNESS

Een gezond bedrijf, heeft gezonde medewerkers nodig. Een gezonde medewerker, heeft een een gezonde geest nodig. Een gezonde geest heeft Gustav Gym Bedrijfsfitness nodig.

Gustav gym is gevestigd in het hart van het Amsterdamse zakendistrict Zuidas. Niet alleen de premium locatie is wat ons onderscheidt, maar ook de hyper persoonlijke service, state of art faciliteiten, moderne apparaten van TechnoGym en natuurlijk de zeer ervaren trainers. Wij geloven dat uitmuntendheid in de details zit. Zoals de 14 meter lange waterval muur bij de receptie.

Meer energie thuis en op de werkvloer
We weten dat het niet makkelijk is om vaste patronen in gedrag te veranderen. Het vraagt begrip, kennis, geduld, doorzettingsvermogen en actie!
Vanuit de Gustav-filosofie wordt de focus gelegd op kwaliteit, personalisatie en professionaliteit. Een plek die helemaal gericht is op jou, je wensen en je workout. Met deze ingrediënten kun je niet meer om je dagschema heen.

Kwaliteit boven kwantiteit
Bij de persoonlijke aandacht, behoren ook op maat lidmaatschappen: Gustav Memberships of de Personal Training pakketten: Gold, Platinum en Black. Elk pakket bevat een op maat gemaakt programma dat helemaal tegemoet komt aan jouw persoonlijk wensen. Liever yoga, Hiit en kickboxen in groepsverband en daarna ontspannen in de sauna? Ook dit is uiteraard mogelijk.
Gustav gelooft in een holistische gezondheidsaanpak, wat betekent dat we verder kijken dan de workout en ook aandacht besteden aan voeding.

Bedrijfsfitness
Gustav gym is aangesloten bij bedrijfsfitness online, Intenz gezondheidsplan, bedrijfsfitness Nederland. Omdat Gustav erin gelooft dat een gezond bedrijf begint bij gezonde en tevreden werknemers.

Meer weten of jou bedrijf is aangesloten bij Gustav Gym of interesse je hierbij aan te sluiten? Bel ons op 020-2237449 of mail dan naar corporate@gustavgym.com voor meer informatie.

ADRES

George Gershwinlaan 520
1082 MT, Amsterdam
The Netherlands

020 – 22 37 449
info@gustavgym.com

OPENINGSTIJDEN

Wij  zijn geopend op:

  • Maandag t/m  Donderdag 07:00 – 23:00
  • Vrijdag 07:00 – 21:30
  • Zaterdag / Zondag 09:00 – 17:00

GUSTAV PHYSIO

Blijf langer, pijnvrij sporten. Niet alleen voor het behandelen van klachten, maar ook voor het voorkomen ervan. Wacht niet en maak een afspraak bij onze fysiotherapeut.